maanantai 13. syyskuuta 2010

Mini a Ture

Rakkautta ensi silmäyksellä...

Väri ja koko mietityttää. Meidän 2,5v neidille n. 90cm pitkä. Osaako joku neuvoa onko pientä mitoitusta? Mahtaako meille olla koko 2/92 vai 3/98 parempi? Muuten kokemuksia? Anorakin huppu näyttää hyvin pieneltä tuon resorin kanssa, onko sitä todellisuudessa?








Meillä ei koskaan merkiltä ole yhtään vaatetta ollut, mutta nyt ehdottomasti tuon haalarin ja/tai takin haluaisin :) En vain uskalla tilata noin arvokasta ilman tietoa koosta, joten todella kiitollinen olisin jos joku ihanainen olisi minua fiksumpi. Kielipää kun ei riitä tuonne norjaan kirjoittelua... :)

Anna

2 kommenttia:

  1. Mukava uusi blogi!

    Meilläkään ei ole kokemusta merkin ulkovaatteista, mutta mitä olen käsittänyt, vastaavat hyvin kokoaan. Eivät ainakaan liene liian reiluja... Aivan ihania kyllä nuo kaikki! Ottaisin meillekin mielellään minkä vaan noista =)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa saada ensimmäinen lukija :) Ja kiitos vinkistä. Näytti tänään siltä että meidän kokoa 98cm ei sitten haalarina enää löydy mistään haluamaani väriä, joten täytyypä miettiä uudelleen. Tuo takki on kyllä ihana, mutta tuskin kovin käytännöllinen 2,5-vuotiaalla, joten haalari kumminkin tarvitaan...

    VastaaPoista